В м.Зміїв проведено капітальний ремонт водопроводу від свердловини № 1/1974 (Пролетарське ш., 26) до насосної станції ІІ-го підйому (Пролетарське ш., 22).
   Підприємство продовжує працювати в цьому напрямку та вже на даний час розроблені проекти капітального ремонту систем централізованого водопостачання, а саме: в м.Зміїв, по вулиці Покровській, Слюсаренка, Гагаріна, Лісній, Пролетарському шосе та майдану Соборному.
   Ведеться завершальний етап робіт капітального ремонту свердловини № 1/1974 по Пролетарському шосе, 26. А саме прокачування свердловини та підготовка її до запуску в систему водопостачання району «Лікарняного комплексу» (мікрорайон).
   Виконуються роботи по централізованому водозабезпеченню мешканців смт. Зідьки. На сьогодні майже завершено прокладання нового водопроводу по вул. Ковтуна – Шкільній. Розроблена проектна документація на прокладання водопроводу по вул. Водогінній. На черзі проектування водопроводу по вул. Донецьке шосе від вул. Ковтуна до вул. Водогінної, та від перехрестя вулиць Ковтуна – Шкільна до стадіону (вул.Будівельна).
   На ОС № 1 в м. Зміїв комплекс AQUALOS попередньої очистки висококонцентрованих виробничих стічних вод молокозаводів на 90% готовий до вводу в експлуатацію. На сьогодні проводяться пробні запуски флотатору з підбором хімреагентів.
   З початку 2019 року підприємство реалізовує пілотний проект з роздільного збирання побутових відходів, з подальшим його сортуванням. З квітня 2019 року на території міста Зміїв та села Задінецьке на десяти контейнерних майданчиках було встановлено антивандальні контейнери з кришками, для різних типів сміття. Планується, за рахунок фінансування з бюджетів селищних рад, обладнання таких майданчиків у всіх населених пунктах Зміївського району (Бірківська с/р., Соколівська с/р., Скрипаївська с/р. та Зміївська міська рада – фінансування відсутнє)
   Комунальне підприємство «Зміїв-сервіс» задля якісного та вчасного обслуговування населення з вивезення ТПВ працює над розширення автопарку, придбано нову спеціалізовану техніку для ВПВ, марки МАЗ.
   Наступним етапом, над яким на даний час працює підприємство, є розроблення проекту будівництва сміттєсортувальної лінії на території нині діючого полігону твердих побутових відходів, розташованого за межами населеного пункту на території Зміївської міської ради Зміївського району Харківської області. Завершення розроблення проекту планується на вересень 2019року.
   Одним з основних питань є недостатній тиск води в літній період. Це пов’язано з великим розбором води (в тому числі поливи присадибних ділянок), та невідповідністю гідравлічних розрахунків водопровідних мереж нинішнім потребам абонентів. Справа в тому, що система водопостачання м. Зміїв застаріла і 85% діаметрів закладених труб не відповідають пропускній спроможності теперішнього споживання. Для вирішення цього питання необхідна заміна старих, зарослих іржею металевих труб новими, пластиковими більшого діаметру.