Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Как купить без переплат бюджетный смартфон?

Как купить без переплат бюджетный смартфон? 2 днів 1 година тому #6523077

• Ahiless
  • Ahiless аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
  • Репутація: 0
Peter пише:
Недавно я начал искать бюджетный смартфон, но честно говоря, выбор огромен, и я чувствую себя потерянным. Хотелось бы найти что-то стоящее до 8 тыся гривен, с хорошей камерой, достаточной автономностью и, конечно, чтобы телефон работал быстро и без тормозов. Может кто-то может поделиться опытом или советом, как правильно выбирать? Стоит ли обращать внимание на бренд или больше на характеристики? И какие модели вы бы порекомендовали рассмотреть?

Де купив?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Как купить без переплат бюджетный смартфон? 2 днів 1 година тому #6523084

• Maksim
  • Maksim аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 14
  • Репутація: 0
У цьому сегменті зараз справді легко заплутатися, бо характеристики у всіх схожі, а на ділі працюють по-різному. Я для себе вивів правило, що краще брати перевірений бренд на кшталт Xiaomi або Samsung, бо у них стабільніша оболонка і менше лагів з часом. Гарний варіант за твої гроші це Redmi Note 13, бо там і екран соковитий, і зарядка дуже швидка. Якраз таку модель можна купити смартфон в офіційному інтернет-магазині YA.UA https://ya.ua/smartfony/ Я там брав собі гаджет і залишився задоволений, бо все приїхало швидко та з гарантією. Для бюджету до 8 тисяч це буде чи не найкращий вибір за якістю камери та швидкістю роботи. Головне не дивись на цифри мегапікселів, а читай реальні відгуки користувачів про автономність. Удачі з покупкою, сподіваюся, телефон буде радувати!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
Час відкриття сторінки: 0.130 секунд
Працює на Форум