Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Страховка на авто

Страховка на авто 4 тижнів 1 день тому #5229489

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 110
  • Репутація: 0
Ви коли-небудь замислювалися, чи варто робити страховку на авто? Здається, це може бути зайвими витратами, але водночас розумієш, що безпека на дорозі — це головне. Можливо, страхування дійсно допоможе уникнути багатьох проблем, якщо станеться щось непередбачуване?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Страховка на авто 3 тижнів 6 днів тому #5233177

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
Так, я також раніше вагався, чи варто оформлювати страховку на авто. Здавалося, що це просто додаткові витрати, які ніколи не окупляться. Але одного разу потрапив у невелику ДТП, і саме страхування покрило всі витрати на ремонт. Після цього зрозумів, що це не зайва розкіш, а необхідність. Ми не можемо передбачити всі ситуації на дорозі, тому краще бути готовим. Безпека себе та інших учасників руху має бути в пріоритеті.

Страховка на авто 3 тижнів 6 днів тому #5233179

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 110
Можливо Ви знаєте, де її можна оформити?

Страховка на авто 3 тижнів 6 днів тому #5233184

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
Щойно придбав своє перше нове авто, і для мене важливо було зробити все правильно з самого початку. Після довгих пошуків я знайшов компанію, де є страховка на авто ціна https://ingo.ua/services/avtostrahuvannya тут цілком адекватна. Сайт інтуїтивно зрозумілий, оформив усе буквально за пів години. Обрав КАСКО й обов'язкову "автоцивілку" — умови чітко прописані, все прозоро. Найбільше сподобалося, що можна було порівняти різні пакети й отримати консультацію онлайн. Оператор пояснив усі нюанси, і я відчув, що не сам у цій справі. Справжній сервіс — без нав’язування зайвого, але з турботою.
Час відкриття сторінки: 0.148 секунд
Працює на Форум