Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Моторні оливи

Моторні оливи 3 тижнів 4 днів тому #5236976

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 136
  • Репутація: 0
Всім привіт! Сів сьогодні за плановий огляд і зрозумів, що взагалі не в темі, яка моторна олива вважається зараз якісною. Раніше лив одне й те ж, бо «так всі ллють», а тепер хочеться трохи глибше розібратись. На що ви орієнтуєтесь при виборі? Марка, в'язкість, сертифікати? Може, є якісь неочевидні нюанси? Буду вдячний за підказки.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Моторні оливи 3 тижнів 4 днів тому #5236990

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 154
  • Репутація: 0
Розумію вас, бо останнім часом вирішив серйозно підійти до питання догляду за своїм авто і зіткнувся з дилемою, яку моторну оливу краще вибрати, щоб не нашкодити двигуну. Інформації море, але часто суперечливої, тому почав шукати не лише поради, а й надійний магазин, де все це можна купити без зайвих нервів. У результаті натрапив на інтернет-магазин автомобільних олив та рідин MOTOROIL24 https://motoroil24.com.ua/ і реально був приємно вражений. По-перше, зручно, бо все зібрано в одному місці: і для легкових, і для вантажних авто, і навіть для мотоциклів. По-друге, в описах товарів є корисна інформація про допуски, сумісність з різними марками авто, навіть для новачка все зрозуміло. А ще, швидка доставка. Раджу не гаяти час і не ризикувати купуючи десь на маркетплейсах, де часто трапляються підробки.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.176 секунд
Працює на Форум