Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Потрібен юрист

Потрібен юрист 1 тиждень 2 днів тому #5294997

• gafar
  • gafar аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Чи знає хтось перевіреного юриста, з яким було б комфортно працювати? Було б чудово, якби спеціаліст був уважний до деталей і все пояснював людською мовою. Не хочеться бігати по всіх підряд і витрачати час дарма. Можливо, маєте перевірені контакти?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Потрібен юрист 1 тиждень 21 годин тому #5307455

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 136
  • Репутація: 0
Коли мого сина несправедливо звинуватили у правопорушенні, я була в розпачі — не знала, з чого почати, куди бігти і кому довіряти. Подруга порадила звернутися до Адвокатського об'єднання «Актум», бо сама раніше мала з ними справу у військовому питанні. Я зв’язалася з ними через форму юриста онлайн https://www.actum.com.ua/paid-blitz-consultation і буквально за кілька годин вже мала першу консультацію. Те, як вони підійшли до справи — уважно, без зайвого тиску, з чіткими поясненнями — мене дуже заспокоїло. Вони взяли всю роботу на себе, а я змогла зосередитися на підтримці сина. У результаті справу закрили, а я переконалась, що досвід і репутація адвоката справді мають значення. Якщо шукаєте юридичну підтримку, я не бачу кращого вибору, ніж «Актум».
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.169 секунд
Працює на Форум