Коли моя майстриня порадила мені спробувати деміперманентну крем-фарбу Schwarzkopf Professional Igora Vibrance
https://headstore.com.ua/ua/schwarzkopf-igora-vibrance я не очікувала такого ефекту, але результат перевершив усі очікування. По-перше, колір вийшов дуже насиченим і яскравим, причому відтінок повністю відповідав обраному тону, без небажаних домішок. По-друге, сама процедура фарбування пройшла легко: фарба добре змішується і швидко наноситься, не стікає й не створює дискомфорту. Волосся після фарбування залишилося м’яким, з приємним блиском, і виглядає воно тепер доглянутим, ніби після дорогої салонної процедури. Величезним плюсом є те, що ця фарба не містить аміаку, тож волосся не пересушується й не страждає, а колір поступово змивається дуже красиво, без різких переходів. Я також оцінила можливість змішувати відтінки між собою, щоб підібрати індивідуальний колір, і це дає відчуття справжньої творчості у процесі фарбування. На сайті Headstore легко знайти відгуки інших покупців і переконатися в якості продукту, а ще радують приємні ціни на професійну косметику. Для мене ця фарба стала справжнім відкриттям, і тепер іншими я користуватися вже не хочу.