Peter пише:
Тепер картина більш-менш складається. Чесно кажучи, я ніколи не прокачував домкрат і не міняв масло повністю, тільки доливав, коли здавалось, що його мало. Зберігання лежачи теж було регулярно, особливо взимку. Розбиратись з клапанами і манжетами трохи лячно, бо досвіду немає, а експериментувати під машиною не хочеться. Тепер думаю, чи є сенс вкладати час у відновлення, чи краще одразу купити нормальний варіант, щоб працював стабільно і без сюрпризів.
У твоєму випадку я б не радив економити на безпеці і намагатися реанімувати інструмент із сумнівним ресурсом. домкрати повинні працювати впевнено з першого качка, без провалів і затримок, інакше це вже сигнал, що час міняти підхід. Коли я стикався з подібним, просто перейшов на підкатний гідравлічний домкрат із запасом по вантажопідйомності, і проблема зникла повністю.
У магазині Amper можна знайти підкатний домкрат
amper.ua/sto/pidiomne-obladnannia-ua/domkraty-ua/ який підходить для гаражних умов і нормально тримає авто навіть при тривалій роботі. Головне — брати модель, розраховану не впритул під вагу машини, тоді вона не буде працювати на межі і прослужить значно довше.