Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Реєстрація компаній у США

Реєстрація компаній у США 2 днів 7 годин тому #6272962

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 230
  • Репутація: 0
Привіт! Хочу спробувати зареєструвати компанію в США, але трохи лякає вся бюрократія і питання податків. Може хтось уже мав досвід і підкаже: з чого починати, на що обов’язково звернути увагу і які нюанси можуть “спливти” вже після реєстрації? Буду вдячна навіть за маленькі лайфхаки, бо хотілося б, щоб процес пройшов гладко і без зайвого стресу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Реєстрація компаній у США 13 годин 39 хвилин тому #6277974

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 326
  • Репутація: 0
Коли я замислився про вихід на американський ринок, питання реєстрації компаній США https://www.campiogroup.com/ukraine/yurisdikczii/ssha/ стало для мене пріоритетним. Я хотів обрати правильний штат і зрозуміти податкові особливості ведення діяльності. Звернувшись до CampioGroup, я отримав вичерпну консультацію щодо типів компаній та їхніх переваг. Юристи пояснили різницю між LLC та корпорацією, допомогли підготувати установчі документи та зареєструвати бізнес дистанційно. Процес виявився значно простішим, ніж я очікував, завдяки чіткій координації дій. Мені сподобалося, що спеціалісти одразу роз’яснювали майбутні зобов’язання щодо звітності. У результаті моя компанія офіційно працює в США, а я впевнений у законності всіх процедур.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.170 секунд
Працює на Форум