Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Дитячий майданчик ціна цікавить

Дитячий майданчик ціна цікавить 6 днів 16 годин тому #6320253

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 331
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Хто вже ставив дітям ігровий комплекс у дворі? Цікавить реальний досвід, бо зараз дивлюся різні варіанти і трохи розгубився. Одні майданчики виглядають красиво, але коштують дуже дорого, інші дешевші, але незрозуміло, як довго вони прослужать. Хотілося б знайти щось середнє — щоб і надійно, і без зайвих витрат. Якщо хтось уже купував для приватного будинку, поділіться, будь ласка, де шукали.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячий майданчик ціна цікавить 6 днів 16 годин тому #6320255

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 339
Ми встановили невеликий комплекс на дачі, бо діти постійно просили гірку. Спочатку думали брати щось дуже велике, але потім зрозуміли, що половина елементів буде просто стояти без діла. У підсумку взяли компактний варіант із платформою і сходами. Вийшло набагато дешевше, а дітям цього більш ніж достатньо. Тепер кожні вихідні вони там лазять і навіть не згадують про телефони.

Дитячий майданчик ціна цікавить 6 днів 16 годин тому #6320271

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 157
Коли почали серйозно шукати майданчик, переглянули дуже багато пропозицій. Виявилося, що одна й та сама конструкція може продаватися у різних магазинах із великою різницею в ціні. Тому вирішили подивитися виробників напряму і знайшли Спортігра. Там досить великий вибір, є як прості моделі, так і більші комплекси. Після кількох порівнянь стало зрозуміло, що тут можна недорого купити дитячий майданчик , не переплачуючи за посередників. Ми взяли варіант із гіркою, канатною драбиною і турніком. Діти одразу оцінили, тепер майже щовечора проводять там час. Найбільше сподобалося, що конструкція не займає багато місця і виглядає акуратно.

Дитячий майданчик ціна цікавить 6 днів 16 годин тому #6320272

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 339
У мене сусід по вулиці поставив майданчик ще кілька років тому. Я часто дивився, як там граються діти, і зрозумів, що навіть простий комплекс може зайняти їх на кілька годин. Вони придумують свої правила, хтось лазить по канату, хтось катається з гірки. Після цього і сам задумався поставити щось подібне для своїх.
Час відкриття сторінки: 0.266 секунд
Працює на Форум