Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Книги для всієї сім’ї з доставкою

Книги для всієї сім’ї з доставкою 4 тижнів 1 день тому #6585258

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 163
  • Репутація: 0
Уже кілька тижнів шукаю нормальний сайт, де можна замовити книжки для всієї родини одним разом, бо в нас у кожного свої вподобання: дитина просить пригоди, дружина любить сучасну українську прозу, а я беру щось історичне або бізнес-літературу. У звичайних магазинах або вибір слабкий, або доставка затягується. Хотілось би ще, щоб були акції та адекватні ціни, бо коли купуєш багато — різниця відчутна. Хто де замовляє останнім часом?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Книги для всієї сім’ї з доставкою 4 тижнів 1 день тому #6585260

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 374
Після кількох невдалих покупок перейшли на онлайн-замовлення книжок українською, і чесно — так набагато зручніше. Особливо коли можна одразу знайти і дитячі видання, і щось для дорослих без біганини по місту.

Книги для всієї сім’ї з доставкою 4 тижнів 1 день тому #6585264

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 361
  • Подяка отримана: 1
Коли почали купувати книги не епізодично, а регулярно, то перепробували кілька сайтів і зрештою залишились на Книгарня «Є». Там дуже великий вибір українських видань, постійно з’являються новинки, а ще часто трапляються акції для ЄКЛУБу й можна непогано зекономити на великих замовленнях. Останнім разом довго шукала книгу "Якби ж я сказав їй" https://book-ye.com.ua/seriya-knig-vid-vidavnitstva/?seria_knig=320390 , і знайшли її без проблем разом із кількома дитячими книжками та настільною грою для сімейних вечорів. Сподобалось, що доставку оформили швидко, а пакування було нормальне, без пом’ятих кутів чи подряпаних обкладинок.
Останнє редагування: 4 тижнів 1 день тому від lavandova.

Книги для всієї сім’ї з доставкою 4 тижнів 1 день тому #6585267

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 374
Мені подобається, коли на сайті є добірки новинок та рекомендації, бо так відкриваєш авторів, про яких раніше навіть не чув. Ще звертаю увагу на доставку, бо чекати два тижні вже ніхто не хоче. Круто, коли є бонусні програми чи знижки для постійних покупців, тоді можна брати більше книжок без зайвих вагань.
Час відкриття сторінки: 3.817 секунд
Працює на Форум