Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Модульний будиночок

Модульний будиночок 1 тиждень 6 днів тому #5489820

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 290
  • Репутація: 0
Ви бачили які красиві модульні будинки зараз роблять? Можна такий встановити і жити як в повноцінному будинку. От тільки де такий замовити щоб дійсно якісно зробили?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Модульний будиночок 8 годин 4 хвилин тому #5565953

• MOnblades
  • MOnblades аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 3
  • Репутація: 0
Peter пише:
Ви бачили які красиві модульні будинки зараз роблять? Можна такий встановити і жити як в повноцінному будинку. От тільки де такий замовити щоб дійсно якісно зробили?
Дійсно модульні будинки зараз стали дуже популярні — і виглядають сучасно, всередині просторо, а головне — можна обрати планування під себе. Це вже давно не якісь тимчасові вагончики, а повноцінне житло. Якщо ти думаєш про щось подібне, зверни увагу на компанію ТОВ “ТрансМодульБуд”. Вони якраз спеціалізуються на виготовленні і встановленні модульних конструкцій — від маленьких дачних будиночків до великих житлових модулів. Мені подобається, що у них можна подивитися реальні фото готових об’єктів — ось тут можна зазирнути за лаштунки, як це все виглядає: https://blockunit.com.ua/photo-report/ перед тим як замовляти, раджу точно знати, для чого саме будинок — для постійного проживання чи для сезону. Це впливає на утеплення, комунікації та внутрішнє оздоблення. І ще важливо, що “ТрансМодульБуд” робить усе під ключ — від проєкту до встановлення, тож можна не хвилюватися, що щось під час монтажу піде не так. Якщо цікавить, краще зв’язатися напряму, обговорити всі деталі й подивитися приклади готових проєктів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.164 секунд
Працює на Форум