Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Якісний бетон

Якісний бетон 1 день 22 годин тому #5189470

• petrusha
  • petrusha аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 92
  • Репутація: 0
Потрібно замовити бетон для будівництва. Можливо, ви знаєте, де можна знайти хорошу компанію, яка доставляє бетон вчасно і за нормальними цінами? Я шукаю варіанти, які не лише забезпечать високу якість, але й зможуть привезти матеріал без затримок. Що порекомендуєте?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Якісний бетон 1 день 12 хвилин тому #5190903

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 134
  • Репутація: 0
Вирішив написати пост, бо знаю, як складно знайти надійного постачальника будматеріалів, особливо коли мова йде про великі обсяги. Особисто я вже другий об’єкт роблю з матеріалами від PL2T, і можу чесно сказати — це той випадок, коли сервіс не підводить. Ціни — дуже конкурентні, особливо якщо брати оптом. Шукав бетон Київ https://pl2t.com/uk/shop/beton-i-rastvory/ за ціною від виробника — і саме тут знайшов чудовий варіант, плюс доставка приїхала без затримок, що в наш час рідкість. Менеджери завжди на зв’язку, допомагають з прорахунками й підбором кількості. Хто ще не визначився з постачальником, однозначно рекомендую звернути увагу на PL2T, тут справді дбають про клієнта.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.092 секунд
Працює на Форум