Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Наскільки реально теплі штани на флісі?

Наскільки реально теплі штани на флісі? 5 годин 36 хвилин тому #5927696

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
  • Репутація: 0
Привіт усім, я тут замислився над темою: хтось уже носив штани на флісі і реально оцінював, наскільки вони теплі в умовах осені та ранньої зими? Маю на увазі не просто утеплення, а чи правда, що вони можуть замінити додатковий шар зверху чи під низом, вийти на вулицю прохолодного дня і почуватись комфортно — чи все-таки доводиться піддягати ще щось. Приміром, чи після 30-хвилинної прогулянки чи поїздки на громадському транспорті ноги починають мерзнути чи залишаються в теплі. Хотілося б почути досвід, особливо якщо хтось носив такі штани на флісі протягом кількох годин під дощем чи сильним вітром, чи вистачає просто цього шару чи ні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Наскільки реально теплі штани на флісі? 5 годин 35 хвилин тому #5927698

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
Я можу поділитися досвідом, хоч і не ідеального зразка, але корисного. Я носила подібні моделі цього типу, і загалом вони таки дають тепла більше, ніж звичайні джинси або тонкі трикотажні штани. Проблема в тому, що теплоутримання залежить від кількох факторів: якості флісу, щільності матеріалу, чи є додатковий внутрішній начіс, чи ззовні вітер продуває. В моєму випадку під час прохолодної осені мені вистачало одних таких штанів для прогулянки 45-60 хв, коли був сухий день. Але коли вітер сильніше чи дощ — то вже приходилось додавати водонепроникну верхню тканину або піддягати щось під низ. Отже, відповідь: так, вони реально тепліші, але не універсальні для будь-яких умов без доповнення.

Наскільки реально теплі штани на флісі? 5 годин 35 хвилин тому #5927699

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
Я сам зараз обираю такі штани як один із варіантів на холодну пору року, і думаю, чи варто робити ставку на них як основний шар на низ, чи краще комбінувати з чимось ще. Щось мене зупиняє: як вони себе поведуть, коли сидиш довго на холодному сидінні чи в транспорті, чи під одягом зіщурудить холод збоку чи знизу. Мене цікавить також, чи потрібна велика скритість (тобто чи видно, що це утеплені штани чи ні), чи вони виглядають достатньо звичайно. Якщо хтось має досвід сидіти довго в них — чи не відчуваєш холод знизу, чи не намагаєшся підвернути щось або підняти манжети тощо.

Наскільки реально теплі штани на флісі? 5 годин 31 хвилин тому #5927706

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
klyarov пише:
Я сам зараз обираю такі штани як один із варіантів на холодну пору року, і думаю, чи варто робити ставку на них як основний шар на низ, чи краще комбінувати з чимось ще. Щось мене зупиняє: як вони себе поведуть, коли сидиш довго на холодному сидінні чи в транспорті, чи під одягом зіщурудить холод збоку чи знизу. Мене цікавить також, чи потрібна велика скритість (тобто чи видно, що це утеплені штани чи ні), чи вони виглядають достатньо звичайно. Якщо хтось має досвід сидіти довго в них — чи не відчуваєш холод знизу, чи не намагаєшся підвернути щось або підняти манжети тощо.
Я би радила звернути увагу на магазин Bekhtir який продає свій брендований товар Bekhtir і там можна знайти хороший вибір таких моделей, зокрема жінoчі штaни нa флiсі які зроблені з більш щільного матеріалу і з якісною підкладкою. У моєму випадку, коли я провела кілька годин на холодному бетонному порозі транспортної зупинки у таких штанах плюс легка куртка, мені було комфортно — ноги не онімівали, сидіти було приємніше ніж у звичайних джинсах. Важливо, щоб манжети щільно прилягали чи мали резинку, щоб не було продування знизу, і бажано, щоб тканина була трохи щільніша.

Якщо поєднати їх із тонким термобілизною або навіть з теплими шкарпетками — комфорт зростає. Але навіть так, якщо буде сильний вітер чи вологий день — додатковий шар куртки або плаща не буде зайвим. Якщо магазин Bekhtir має акції чи зручні умови повернення — це ще плюс.
Час відкриття сторінки: 0.273 секунд
Працює на Форум