klyarov пише:
Я сам зараз обираю такі штани як один із варіантів на холодну пору року, і думаю, чи варто робити ставку на них як основний шар на низ, чи краще комбінувати з чимось ще. Щось мене зупиняє: як вони себе поведуть, коли сидиш довго на холодному сидінні чи в транспорті, чи під одягом зіщурудить холод збоку чи знизу. Мене цікавить також, чи потрібна велика скритість (тобто чи видно, що це утеплені штани чи ні), чи вони виглядають достатньо звичайно. Якщо хтось має досвід сидіти довго в них — чи не відчуваєш холод знизу, чи не намагаєшся підвернути щось або підняти манжети тощо.
Я би радила звернути увагу на магазин Bekhtir який продає свій брендований товар Bekhtir і там можна знайти хороший вибір таких моделей, зокрема
жінoчі штaни нa флiсі які зроблені з більш щільного матеріалу і з якісною підкладкою. У моєму випадку, коли я провела кілька годин на холодному бетонному порозі транспортної зупинки у таких штанах плюс легка куртка, мені було комфортно — ноги не онімівали, сидіти було приємніше ніж у звичайних джинсах. Важливо, щоб манжети щільно прилягали чи мали резинку, щоб не було продування знизу, і бажано, щоб тканина була трохи щільніша.
Якщо поєднати їх із тонким термобілизною або навіть з теплими шкарпетками — комфорт зростає. Але навіть так, якщо буде сильний вітер чи вологий день — додатковий шар куртки або плаща не буде зайвим. Якщо магазин Bekhtir має акції чи зручні умови повернення — це ще плюс.