Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Место для собак

Место для собак 2 місяців 1 тиждень тому #6132694

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 334
  • Репутація: 0
Друзья, нужен ваш совет
Ищу место для собак, чтобы псу было удобно отдыхать, а не просто «лежанка для галочки». Смотрю варианты в магазинах — глаза разбегаются, но не уверена, что всё это реально удобно и долговечно. Может, кто-то уже проходил этот путь и может подсказать магазин, где качество соответствует цене? Интересует именно ваш реальный опыт, а не красивые фото из каталога.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Место для собак 2 місяців 1 тиждень тому #6140622

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 233
Я долго искал подходящее место для собак https://homefood.ua/ru/lezhanky-ta-spalni-mistsia-dlia-sobak/ где мой питомец сможет отдыхать и чувствовать себя в безопасности. В итоге оказался приятно удивлён качеством и продуманностью изделия. Лежак удобный, мягкий и при этом хорошо держит форму, поэтому собаке комфортно спать и днём, и ночью. Он быстро привык к своему уголку и теперь сам идёт туда отдыхать. Мне нравится, что всё выполнено аккуратно и из надёжных материалов. В сочетании с качественным кормом украинского производства от HOME FOOD создаётся полноценная забота о питомце. Видеть довольную и спокойную собаку — лучшая награда для хозяина.

Место для собак 1 день 20 годин тому #6305378

• Agrarna5
  • Agrarna5 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 1
Я теж колись довго шукав нормальне місце для відпочинку для свого пса, тому добре розумію вашу проблему. У магазинах дійсно багато варіантів, але не всі вони однаково зручні або довговічні. З власного досвіду скажу, що найважливіше — дивитися на наповнювач, тканину і розмір лежанки. Наприклад, якісні моделі часто роблять із щільної піни або memory foam — такий матеріал краще підтримує тіло собаки і не просідає з часом. Ще варто звертати увагу на знімний чохол, щоб його можна було прати, і на міцну тканину — це значно продовжує термін служби лежанки. Також розмір має бути трохи більший за довжину собаки, щоб вона могла повністю витягнутися під час сну. Я в результаті брав лежанку через інтернет, бо там простіше порівняти моделі та відгуки. Можу порадити інтернет-магазин зоотоварів NEWVET — у них нормальний вибір лежанок, різних матів і м’яких місць для собак. Плюс там часто замовляю інші речі для улюбленця. До речі, коли шукав засоби для профілактики паразитів, навіть запит типу таблетки від глистів для собак купити знайшов там без проблем — вибір доволі великий і з нормальними описами.
Час відкриття сторінки: 0.231 секунд
Працює на Форум