Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Садові меблі для дачі

Садові меблі для дачі 1 тиждень 14 годин тому #6286276

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 330
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Можливо хтось підкаже перевірене місце, де можна замовити гарні садові меблі для приватного будинку? Плануємо облаштувати дворик і поставити там стіл із кріслами та, можливо, невеликий диванчик. Хочеться, щоб меблі були не тільки красиві, але й практичні — щоб не боялися дощу, сонця і взагалі прослужили хоча б кілька сезонів. Дивився кілька сайтів, але складно зрозуміти, де якість справді нормальна. Буду вдячний за поради від тих, хто вже щось купував.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Садові меблі для дачі 1 тиждень 14 годин тому #6286278

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 334
  • Репутація: 0
Нещодавно теж займалися облаштуванням тераси і довелося добре прошерстити інтернет у пошуках меблів. У багатьох магазинах або дуже маленький вибір, або дизайн якийсь застарілий. Під час пошуку натрапили на садові меблі в інтернет магазині посуду та декору ВіллаГрація https://villagrazia.ua/ua/outdoor/couches і, чесно кажучи, там одразу впав в око великий асортимент. Є комплекти для маленьких двориків, просторих терас, навіть варіанти для лаунж-зон. Взяли набір зі столом і кількома кріслами для літніх вечорів у дворі. Меблі прийшли дуже якісно запаковані, матеріали виглядають надійними, подушки знімні і легко чистяться. Уже активно користуємося — снідаємо на терасі, ввечері п’ємо чай, інколи навіть працюємо там з ноутбуком. Виглядає красиво і створює справжню атмосферу відпочинку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
Працює на Форум