Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Страхування майна

Страхування майна 3 днів тому #6473544

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 347
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Доброго дня! Я чоловік і зараз розглядаю варіант страхування майна, але трохи сумніваюсь, чи воно взагалі варте своїх грошей. З одного боку, ніби спокійніше жити, коли щось застраховане, з іншого — не знаю, як часто це реально працює на практиці. Хтось може поділитись досвідом: чи складно потім отримати виплату і які документи зазвичай потрібні? І взагалі, чи є компанії, які більш адекватно ставляться до клієнтів у таких випадках? Буду вдячний за будь-які чесні відповіді
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Страхування майна 6 годин 40 хвилин тому #6494518

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 251
  • Репутація: 0
Як власник невеликого бізнесу, я завжди приділяю увагу безпеці активів, тому обрав «ІНГО» для співпраці. Мене цікавило страхування майна https://ingo.ua/services/strahuvannya-neruhomosti і компанія запропонувала гнучкі умови під мій випадок. Дуже сподобалося, що можна обговорити індивідуальні потреби і отримати персональне рішення. Працюють вони вже 30 років, тому видно великий досвід і системний підхід. Оформлення пройшло швидко, а підтримка завжди на зв’язку. Я відчуваю впевненість у стабільності свого бізнесу завдяки цій страховці. «ІНГО» справді допомагає зменшити ризики і працювати спокійніше.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.129 секунд
Працює на Форум