Мені довірили побудувати невеликий складський комплекс, а бюджет був досить обмежений, тому довелось дуже ретельно рахувати кожну гривню, особливо на основні матеріали, які визначають міцність. Я об'їхав п'ять бетонних вузлів у передмісті, і скрізь мені давали різні цифри, які змінювались від дня до дня. Найбільше сподобалось, коли я зателефонував у "Промислово-будівельну групу Ковальська" і одразу почув чітку відповідь на питання: скільки коштує куб бетону
https://shop.kovalska.com/ready-mix-concrete/ із доставкою по області, причому ціна була зафіксована в договорі. Це дозволило мені точно спланувати кошторис без сюрпризів, і, до речі, якість виявилась вищою, ніж у дорожчих варіантах. Бетон прийшов рівномірної консистенції, пластифікатори дозволили заливати щільну арматурну сітку без вібратора, але бетон сам чудово розплився. Водії міксерів були ввічливими та допомагали спрямовувати лоток у найвіддаленіші кути опалубки, що прискорило роботу бригади на кілька годин. Після набору міцності ми зробили тестове свердління, і бетон показав клас вище заявленого – це рідкісна чесність. Дуже вдячний за порядність, тепер буду рекомендувати вас усім своїм колегам.