Моя історія з тейпами почалася після того, як я побачила результат у своєї сестри, яка почала використовувати їх для корекції овалу обличчя. Я теж захотіла спробувати, але спочатку купила якісь дешеві штуки на розпродажі, які відклеїлися ще до того, як я встигла вийти з дому. Тоді я зрозуміла, що на таких речах не варто економити, і почала шукати професійний набір від відомого бренду. Мою увагу привернули ZOLA
косметичні тейпи для обличчя бо про них було багато позитивних згадок саме в контексті стійкості та невидимості. Коли посилка приїхала, я одразу оцінила якість матеріалу — він дуже приємний на дотик і майже прозорий. Наклеїла їх за інструкцією, трохи підтягнувши вилиці, і була в захваті від того, як змінилося моє обличчя. Погляд став більш відкритим, а нижня частина обличчя стала чіткішою. Я задоволена результатом, бо тейпи тримаються мертво протягом усього вечора, навіть якщо я активно танцюю чи спілкуюся. Питання з підготовкою до важливих подій тепер вирішується за десять хвилин перед дзеркалом. Шкіра почувається добре, ніякої алергії чи почервоніння після використання я не помітила, тому це було вдале придбання.