Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Косметика для салонів краси оптом

Косметика для салонів краси оптом 4 днів 12 годин тому #6707534

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 385
  • Репутація: 0
Останнім часом усе частіше думаю змінити постачальника професійної косметики. Начебто продукція нормальна, але то доставка затягнеться, то потрібної позиції немає в наявності. Хотілося б знайти більш стабільний варіант, без постійних несподіванок. Цікаво, як інші виходять із такої ситуації і чи є спосіб уникнути подібних історій?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Косметика для салонів краси оптом 4 днів 12 годин тому #6707539

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 371
  • Подяка отримана: 1
Колись теж стикнувся з такими труднощами. Допомогло те, що почав звертати увагу не лише на каталог, а й на комунікацію. Якщо менеджер одразу пояснює, коли товар буде в наявності, чим можна замінити відсутню позицію і не приховує деталей, працювати набагато спокійніше. Для мене це стало одним із головних критеріїв.

Косметика для салонів краси оптом 4 днів 12 годин тому #6707559

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 166
Свого часу теж перевіряла різні магазини невеликими партіями, поки не знайшла варіант, який влаштовує. Зараз більшість замовлень оформлюю через магазин Beauty Time, бо за кілька місяців не виникло ситуацій, коли довелося б з'ясовувати, де подівся товар. Коли з'явилась потреба брати косметика оптом , процес організували зрозуміло, без плутанини та несподіваних змін. Для мене це стало вагомим аргументом залишитися з одним постачальником, а не витрачати час на постійні пошуки нового.
Останнє редагування: 4 днів 12 годин тому від maringa.

Косметика для салонів краси оптом 4 днів 12 годин тому #6707598

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 371
  • Подяка отримана: 1
Ну ще я спочатку перевіряю кількома невеликими замовленнями, а вже потім вирішую, чи продовжувати співпрацю. Так точно не прогадаю і нічого не втрачу, та і займає це все часу трохи, можна за це не хвилюватися.
Час відкриття сторінки: 1.000 секунд
Працює на Форум