Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Фарба без аміаку справді щадить волосся

Фарба без аміаку справді щадить волосся 1 тиждень 6 днів тому #6849159

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
  • Репутація: 0
Останнім часом волосся дуже сиплеться, тому хочу перейти на безпечніші засоби. Подивилася в магазинах на ці безаміачні фарби — ціни різні, а от чи є від них реальний ефект, не розумію. Не хочеться викинути гроші на вітер за засіб, який змиється після першого ж миття голови. Поділіться досвідом, які бренди зараз вважаються реально якісними?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Фарба без аміаку справді щадить волосся 1 тиждень 6 днів тому #6849168

• Snezha
  • Snezha аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 7
  • Репутація: 0
Коли волосся почало сильно сипатися, я взагалі боялася до нього торкатися, але тьмяний колір виглядав зовсім неохайно. Сумнівалася, чи є сенс купувати безаміачні склади, бо лякали відгуками, ніби вони змиваються після першого ж миття голови. Спробувала кілька різних марок, та різниці особливої не помітила, поки не взяла цю лінійку. Мені ідеально зайшла фарба для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-light-50ml замовляла її на HeadStore. Вона не лише дає гарний глибокий відтінок, а й наче загладжує лусочки, через що волосся виглядає значно густішим та здоровшим. Вважаю, що краще взяти хороший засіб, ніж потім витрачати кошти на відновлення.
Останнє редагування: 1 тиждень 6 днів тому від Snezha.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.047 секунд
Працює на Форум