Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Постій коней на окружній у Львові

Постій коней на окружній у Львові 6 днів 7 годин тому #6872228

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
  • Репутація: 0
Хто знає нормальний варіант із постоєм коней біля Львова, бажано в напрямку окружної? Потрібне не просто місце, де тварина стоятиме у деннику, а організований догляд із годуванням, прибиранням і можливістю приїхати та позайматися без постійного пошуку іншої локації. Також важливо, щоб поруч була інфраструктура для роботи з конем і щоб дорога від Львова не перетворювала кожен візит на окрему поїздку на цілий день.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Постій коней на окружній у Львові 5 днів 16 годин тому #6874105

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 390
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Я переглядала варіанти саме навколо Львова і звернув увагу на Equicor у Зимній Воді. На території є денники для постійного утримання, а догляд включає годування, прибирання та зміну підстилки. Для мене окремим плюсом є те, що поруч передбачена інфраструктура для тренувань, тому після приїзду не потрібно везти коня ще кудись для занять. У пошуку за напрямком постій коней окружна Львів Equicor виглядає логічним варіантом для порівняння. Також зазначені цілодобова робота конюхів, шафи для амуніції та можливість організувати спеціальне харчування. Перед домовленістю я б тільки уточнив актуальну вартість, наявність вільних денників і конкретні умови догляду.
Останнє редагування: 5 днів 16 годин тому від lavandova.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.047 секунд
Працює на Форум