Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Приміщення для ділового заходу Львів

Приміщення для ділового заходу Львів 2 днів 10 годин тому #6883641

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 390
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Порадьте, будь ласка, зал у Львові для конференції, де можна спокійно провести цілий день із доповідями та обговореннями. Гостей планується чимало, тому маленькі переговорні кімнати одразу відпадають. Важливо, щоб простір не виглядав як звичайна кімната для наради, адже передбачена презентаційна частина і виступи кількох спікерів. Ще цікавить питання перерв: хотілося б організувати каву та перекус так, щоб учасники не витрачали половину відведеного часу на пошук іншого місця. Якщо хтось уже проходив через організацію конференції у Львові, поділіться практичними рекомендаціями.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Приміщення для ділового заходу Львів 2 днів 10 годин тому #6883644

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
Для цілоденного заходу я б насамперед думав про комфорт людей, а вже потім про зовнішній вигляд приміщення. Після кількох годин навіть дуже стильний зал перестає тішити, якщо незручно сидіти, душно або постійно доводиться виходити кудись за водою та кавою.

Приміщення для ділового заходу Львів 2 днів 10 годин тому #6883648

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 175
Якщо захід планується на цілий день, я б додав до списку варіантів BANKHOTEL у Львові. Тут зручно те, що майданчик пов'язаний із готельною інфраструктурою, а отже організаційні питання можна обговорити комплексно. Перед бронюванням варто повідомити кількість учасників, тривалість конференції, формат виступів і побажання щодо розсадки, щоб отримати конкретну пропозицію під запланований сценарій. Коли аудиторія велика, простір має залишатися зручним не лише під час доповідей, а й у моменти реєстрації та перерв. Для такого формату можна розглянути великий конференц-зал BANKHOTEL для будь-якої події , особливо якщо потрібен зал із достатнім запасом простору для гостей, технічного обладнання та презентаційної частини. Також корисно заздалегідь узгодити час доступу до приміщення, щоб команда мала можливість спокійно підготувати техніку та матеріали до приходу гостей.

Приміщення для ділового заходу Львів 2 днів 10 годин тому #6883650

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
Ще важливий момент — акустика, бо під час тривалих доповідей кожен сторонній шум починає відволікати. Добре, коли технічні питання можна вирішити до початку події, а не налаштовувати все за п'ять хвилин до першого виступу. Я б також заздалегідь уточнив, як організовується перерва та чи є місце для неформального спілкування гостей.
Час відкриття сторінки: 0.074 секунд
Працює на Форум