Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Як оцінити прибутковість готельної нерухомості?

Як оцінити прибутковість готельної нерухомості? 10 годин 29 хвилин тому #6892919

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 175
  • Репутація: 0
Цікавить реальний досвід купівлі номерів у курортних готелях для отримання пасивного прибутку. Наскільки обіцяні девелоперами вісім чи десять відсотків річних відповідають дійсності після вирахування всіх комісій за управління? Чи бувають приховані платежі, про які забувають попередити на етапі підписання угоди? Буде корисно почути відгуки тих, хто вже отримує виплати на банківський рахунок і може порівняти очікування з реальними цифрами в звітах.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як оцінити прибутковість готельної нерухомості? 10 годин 28 хвилин тому #6892926

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
Маркетингові буклети завжди малюють ідеальну картину, тому краще одразу ділити задекларовані прибутки на невеликий коефіцієнт обережності. Особисті спостереження показують, що реальна чиста цифра зазвичай становить біля семи-восьми відсотків, що в нинішніх умовах є дуже пристойним результатом.

Як оцінити прибутковість готельної нерухомості? 10 годин 25 хвилин тому #6892942

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 390
  • Подяка отримана: 1
Вибір конкретного проєкту вимагає детального аналізу не лише самої будівлі, а й концепції розвитку всієї прилеглої території. Однозначно варто оцінювати наявність басейнів, ресторанних зон та дитячих кімнат, бо саме це приваблює платоспроможну аудиторію цілий рік. Локація грає першочергову роль, тому влучним рішенням буде розглянути інвестиційні апартаменти Grand Spa Resort від Fomich Group в Буковелі https://fomich.ua/investments/grand-spa-resort/ , де високий пішохідний трафік гарантований самою географією розташування. Детальні розрахунки показують, що поєднання якісного сервісу з пішохідною доступністю до підйомників дозволяє уникати тривалих простоїв у міжсезоння. Додатковим плюсом стає можливість особистого відпочинку у власній нерухомості протягом визначеної кількості днів на рік. Грамотний розподіл коштів у подібні об'єкти забезпечує надійний захист заощаджень від інфляційних процесів і створює стабільне джерело доходу.

Як оцінити прибутковість готельної нерухомості? 10 годин 24 хвилин тому #6892946

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 410
Головна перевага полягає у відсутності потреби самостійно прибирати, прати білизну чи організовувати заїзд гостей. Керуюча компанія бере свій відсоток від доходу, проте повністю закриває маркетинг і поточні ремонти за власний рахунок.
Час відкриття сторінки: 0.070 секунд
Працює на Форум