Peter пише:
По хорошому краще мати і те і те.. типу від того куди ви йдете і яка погода на вулиці те і одягати.. єдине що у нас ціни на них космічні. Знаю що люди якось із-за кордону замовляють.
Як на мене, пуховик — це більше про легкість і мороз, коли треба швидко кудись добігти й не замерзнути, а парка — це ідеальний варіант для вітряної погоди та нашої "мокрої" зими, бо вона зазвичай не продувається і не промокає. Ти правильно кажеш, що в ідеалі треба мати обидва варіанти під різну погоду, але ціни в наших магазинах дійсно часто "кусаються".
Мені було цікаво, як знайомі примудряються купувати брендові зимові речі вдвічі дешевше, ніж у нас. Секрет простий — вони замовляють їх у США чи Європі на великих розпродажах. Там навіть з урахуванням доставки виходить набагато вигідніше. До того ж, зараз це взагалі не проблема, бо є надійні сервіси, які допомагають усе це привезти.
Якщо думаєш спробувати такий шопінг, раджу заглянути на сайт 3axid
https://3axid.com/ це перевірений посередник, який займається доставкою товарів з-за кордону. Там усе досить просто: обираєш річ на якомусь американському сайті, а вони беруть на себе всі питання з логістикою та митницею. Так можна взяти реально якісний пуховик за ціною звичайного базарного варіанту. Спробуй, це реально допомагає круто зекономити сімейний бюджет!